Contact administrare site web
0745878779
4Us Consulting - realizare magazin online in Sighisoara

Administrare site web

4Us Consulting administreaza și întreține site-uri web. Administrare site web Wordpress. Administram magazine online Woocommerce si Prestashop. Putem furniza companiilor un site web nou sau putem administra un site web existent.

Mentenanta Wordpress

Servicii de mentenanta pentru site-uri wordpress. Servicii complete de administare site Wordpress , cea  mai utilizata si performanta platforma de CMS,

De ce ai nevoie de intretinere , administrare site  web

În calitate de administrator al site-ului web, suntem responsabili pentru administrarea site-urilor web prin îndeplinirea sarcinilor zilnice necesare pentru întreținerea unui site web.

De asemenea, efectuăm îmbunătățiri ale site-ului web și gestionăm conținutul site-ului.

Administratorii site-urilor web creează pagini web și remediază erori.

Aveți un site web care nu mai functioneaza corespunzator.

Menținerea unui site actualizat la zi fără erori nu este atât de ușor pe cât pare și poate consuma mult timp.

Sunt necesare actualizări frecvente pentru a fi la zi si actualizări în timp util pentru a menține vizitatorii și clienții implicați. Acest proces de actualizare necesită timp, îndemânare, un bun management.

O companie profesionistă de administrare a site-urilor web știe ce să actualizeze, cum să o facă eficient și să mențină totul să funcționeze corect și mai bine decât concurența dvs.

 

Administare Site Web - Intretinere si mentenanta

Mentenanta și administrare site-uri web

Webmasterii  care efectuează gestionarea și administrarea site-urilor web, au un set de abilități foarte specifice. În afară de schimbarea copiei pe site, webdesignerii știu cum să schimbe aspectul paginii, să adauge, să redimensioneze și să optimizeze imagini, să mute conținutul și să-l facă să arate uimitor prin echilibrarea aspectului și conținutului paginii.

Vizitatorilor site-ului va promi pagina optimizata SEO integrata social media marketing și alte canale. Scopul site-ului este de a converti vizitatorii site-ului web în clienți potențiali, contacte și clienți plătitori .

Administrarea site-urilor web necesită, de asemenea, cunoștințe despre software-ul serverului web, sistemele de management al conținutului (CMS) configurarea serverelor web, actualizarea software-ului, modul în care funcționează domeniile și DNS și menținerea funcționării întregului sistem , management backup , diferite limbaje de programare , CSS si Html.

Beneficiile mentenantei site-ului web

Externalizarea managementului site-ului este cea mai potrivită pentrua scapă de toate necazurile și durerile de cap ale site-ului dvs.

Aveți o afacere de condus, nu are rost sa va pierdeti timpul asigurându-vă că site-ul dvs. funcționează și este actualizat.

Te concentrezi pe activitatea pe care o desfasori: vânzări, asistență pentru clienți și construirea unei afaceri . Devenim parte din echipa ta și ne ocupăm doar de toate sarcinile administrative și de gestionare a site-ului web pentru tine.

Te putem ajuta  cu un designer , programator sau specialist SEO pentru a ne asigura că aveți toate necesitatiile acoperite.

Administrarea site-urilor web profesionala

Mentenanta și administrarea site-urilor web înseamnă mai mult decât simpla actualizare a conținutului dvs. la cerere. Solicitările simple precum „adăugați textul” și „adăugați această imagine” pot fi făcute de oricine care stie sa utilizeze un editor html. Adăugarea unor informatii pe un site web nu vă va crește clasamentul pe Google și nu vă va aduce instantaneu mai mulți vizitatori și clienți. 

Cu managementul și administrarea noastră site-ul va fi optimizat  SEO (Search Engine Optimization) - optimizarea cautarilor pe Google sau Bing .Stim cum să vă optimizați site-ul, conținutul, cuvintele cheie pentru a îmbunătăți Clasamentul în motoarele de căutare. Conținutul site-ului trebuie să fie planificat strategic și optimizat atât pentru vizitatori, cât și pentru motoarele de căutare.

Nu numai că trebuie adăugat conținutul potrivit, dar trebuie adăugat corect, astfel încât motoarele de căutare să poată înțelege datele folosind schema structurată și de microdate, astfel încât site-ul dvs. să fie remarcat și să aibă cele mai bune șanse de a fi indexat și de a se clasa mai sus decât concurența dvs.

Servicii administrare si mentenanta

Actualizări ale site-ului web

Întreținere, administrare,mentenanta modificări de conținut, remedieri de erori, adaugare pagini noi, actualizări de teme și pluginuri.

Securitate și copii de rezervă

Actualizări software de management al securității
Configurare firewall
Backup-uri dupa necesitate

Suport

Asistență atunci când aveți nevoie.
Încerci să faci ceva nou sau ceva nu functioneaza?
Contacteaza-ne si rezolvam problema

Consultanta site

Analizăm site-ul web și concurența ta. Vă sfătuim cum să vă creșteți traficul pe site și rezultatele cautarilor motorului de căutare Google.

SEO și Creșterea Vitezei

Optimizare pe pagină
Optimizare imagini
Optimizare cod
Îmbunătățim timpul de încărcare a site-ului

Analiza avansata

Analiza avansata a siteului, vitez de incarcare , trafic alte rapoarte

Exemple de sarcini de mentenanta pe care le oferim clienților noștri

Actualizăm conținutul site-ului web
Adăugăm / Eliminăm pagini web
Adăugăm imagini optimizate
Adăugăm diferite tipuri de articole de blog sau articole
Gestionăm produsele magazinelor online
Modificăm formularele de contact
Adăugam apel la acțiune
Optimizare site pentru motoarele de căutare (SEO)
Monitorizați SEO a site-ului
Eliminarea și remedierea erorilor
Îmbunătățirea vitezei site-ului
Date structurate/microscheme
Configurarea canalelor de marketing și vânzări
Web Design
Agentie Web Design
100
%
Magazin online
Magazin online
100
%
SEO
Site web optimizat
100
%
eCommerce
Solutii eCommerce
100
%
4UsConsulting realizare magazin-online

Agentie Web Design

Întrebări frecvente

Cum funcționează managementul site-ului?
În funcție de nevoile afacerii, unele au nevoie doar de câteva ore pe lună pentru a ajusta modul de prezentare a site-ului, viteza de incarcare a site-ului sau de SEO . Unele companii au nevoie de multe ore de ajutor sau asistență continuă. Asistenta continua este cea indicata in cele mai multe cazuri deoarece astfel site-ul are la zi toate actualizarile de functionalitate sau securitate.

Vă putem spune care sunt cele mai bune opțiuni pentru afacerea dvs., pe baza stării actuale a site-ului dvs., a concurenței și a competitivității industriei (și a cuvintelor cheie).

Programează o consultație rapidă de 15 minute. Vom determina nevoile dvs. și cum vă putem ajuta.
Care sunt preturile
Preturile sun in functie de complexitate si volumul lucrarii,

Volumul mentenantei și administrarii depinde de o serie de factori, printre care:
-starea actuală a site-ului dvs
-competitia
-competitivitatea industriei

Dacă aveți actualizări simple de site-uri web pretul este mai mic , iar daca sunt activitati complexe, sarcini de administrare a serverului sau activități complexe de marketing sau SEO, atunci pretul este mai mare.

Contactați-ne, spuneți-ne despre proiectul dvs. și vă vom transmite preturile. Pentru proiecte mai mari se aplica discounturi .
Cât de repede este finalizata lucrarea ?
Terminăm lucrarile mici în 24 de ore lucrătoare. Dacă aveți nevoie mai repede, se poate urgenta . Sarcinile mai mari și mai complexe dureaza mai mult.

Odată ce primim cererea și totul este clar, vă vom oferi un timp estimat de finalizare.
Voi putea verifica modificările înainte ca acestea să fie disponibile ?
Dacă doriti sa verificat modificarile inante de fi puse online, da, putem face asta.

Pentru modificări ale site-urilor mai mari, mai complexe, este chiar recomandat lucrul pe un server de test. .

Va trebui doar să ne asigurăm că există un server de testare pe care să lucrăm. Dacă nu aveți unul, vă putem ajuta să configurați unul.

Contactați-ne

Sunteți gata să începeți ? Contactați-ne astăzi pentru consultanta gratuită!

Oferim Servicii de Administrare și Administrare a Site-ului Web la oră sau la proiect.

4Us Consulting

Agentie Web Wesign

4Us Consulting își propune să fie primul loc atunci când companiile au nevoie de un site web profesional de afaceri. 4Us Consulting oferă servicii de web design de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. de afaceri . Realizam magazine online flexibile. Administrare mentenanta site-uri.
+4 0745878779
webdesign@4usconsulting.ro
starstar-emptyenvelopebookmarkphone-handsetcrosslistchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram