Contact administrare site web Alba
0745878779
4Us Consulting - realizare magazin online in Alba

Administrare site web Alba

4Us Consulting administreaza și întreține site-uri web din Alba. Administram siteuri web Wordpress .Administram magazine online Woocommerce si Prestashop. Putem furniza companiilor un site web nou sau putem administra un site web existent. Administram site-uri Wordpress.

Mentenanta site Wordpress Alba

Wordpress este cea mai utilizata si performanta platforma de CMS.
Servicii de mentenanta pentru site-uri wordpress. Servicii complete de administrare site Wordpress pentru site-urile din Alba  .

 De ce ai nevoie de administrarea site-ului web din Alba ?

În calitate de administrator al site-ului web, suntem responsabili pentru administrarea site-urilor web din Alba prin îndeplinirea sarcinilor zilnice necesare pentru întreținerea unui site web.

De asemenea, efectuăm îmbunătățiri ale site-ului web și gestionăm conținutul site-ului.

Administratorii site-urilor web creează pagini web și remediază erori.
Aveți un site web in Alba care nu mai functioneaza corespunzator ?
Te ajutam noi cu administrarea site-ului din Alba.
Menținerea unui site actualizat la zi fără erori nu este atât de ușor pe cât pare și poate consuma mult timp.
Sunt necesare actualizări frecvente pentru a fi la zi si actualizări în timp util pentru a menține vizitatorii și clienții implicați. Acest proces de actualizare necesită timp, îndemânare, un bun management. O companie profesionistă de administrare a site-urilor web știe ce să actualizeze, cum să o facă eficient și să mențină totul să funcționeze corect și mai bine decât concurența dvs.
Administare Site Web - Intretinere si mentenanta

Servicii administrare site-uri web Alba de calitate

Oferim servicii mentenanta si administrare  a site-urilor web din Alba.

Webmasterii  care efectuează gestionarea și administrarea site-urilor web, au un set de abilități foarte specifice. În afară de schimbarea copiei pe site, webdesignerii știu cum să schimbe aspectul paginii, să adauge, să redimensioneze și să optimizeze imagini, să mute conținutul și să-l facă să arate uimitor prin echilibrarea aspectului și conținutului paginii.

Vizitatorilor site-ului va promi pagina optimizata SEO integrata social media marketing și alte canale. Scopul site-ului este de a converti vizitatorii site-ului web în clienți potențiali, contacte și clienți plătitori .

Administrarea site-urilor web necesită, de asemenea, cunoștințe despre software-ul serverului web, sistemele de management al conținutului (CMS) configurarea serverelor web, actualizarea software-ului, modul în care funcționează domeniile și DNS și menținerea funcționării întregului sistem , management backup , diferite limbaje de programare , CSS si Html.

Beneficiile mentenantei site-ului web permanente

Externalizarea managementului site-ului este cea mai potrivită pentrua scapă de toate necazurile și durerile de cap ale site-ului dvs.

Aveți o afacere de condus, nu are rost sa va pierdeti timpul asigurându-vă că site-ul dvs. funcționează și este actualizat.

Te concentrezi pe activitatea pe care o desfasori: vânzări, asistență pentru clienți și construirea unei afaceri . Devenim parte din echipa ta și ne ocupăm doar de toate sarcinile administrative și de gestionare a site-ului web pentru tine.

Te putem ajuta  cu un designer , programator sau specialist SEO pentru a ne asigura că aveți toate necesitatiile acoperite.

Administrarea site-urilor web profesionala

Mentenanta și administrarea site-urilor web înseamnă mai mult decât simpla actualizare a conținutului dvs. la cerere. Solicitările simple precum „adăugați textul” și „adăugați această imagine” pot fi făcute de oricine care stie sa utilizeze un editor html. Adăugarea unor informatii pe un site web nu vă va crește clasamentul pe Google și nu vă va aduce instantaneu mai mulți vizitatori și clienți. 

Cu managementul și administrarea noastră site-ul va fi optimizat  SEO (Search Engine Optimization) - optimizarea cautarilor pe Google sau Bing .Stim cum să vă optimizați site-ul, conținutul, cuvintele cheie pentru a îmbunătăți Clasamentul în motoarele de căutare. Conținutul site-ului trebuie să fie planificat strategic și optimizat atât pentru vizitatori, cât și pentru motoarele de căutare.

Nu numai că trebuie adăugat conținutul potrivit, dar trebuie adăugat corect, astfel încât motoarele de căutare să poată înțelege datele folosind schema structurată și de microdate, astfel încât site-ul dvs. să fie remarcat și să aibă cele mai bune șanse de a fi indexat și de a se clasa mai sus decât concurența dvs.

Servicii intretinere website Alba

Specialisti in creare site WordPress Alba

Cream site-uri web  flexibile , modulare. Aveți opțiunea de a putea adauga continut în mod flexibil , cu ușurință și fără cunoștințe de programare.

Creare Magazin online WooCommerce

Realizam magazine online pe platforma WooCommerce ( Wordpress )

Site cu WebDesign Responsive

Realizare siteuri cu Webdesign responsive adaptiv pentru dispozitive mobile și computere desktop . Site-uri optimizate pentru mobil ( smartphone) mobil ) și tablete.
Design site : aspect și fotografii
Selectăm fotografii de impact, cu aspect personalizat și design elegant pentru site-uri web distinctive.
Datorită nouă, site-ul dvs. este extrem de reprezentativ.

Întreținerea site-ului web

Oferim servicii întreținere website competente pentru a vă menține site-ul in functiune. Acest lucru îi mulțumește pe utilizatori, pe tine și pe Google.

WebSite Optimizat SEO

Vă optimizăm site-ul conform criteriilor SEO actuale.  Cu un site optimizat Google poți fi găsit online.

Exemple de activitati de mentenanta pe care le oferim clienților noștri

Actualizăm conținutul site-ului web
Adăugăm / Eliminăm pagini web
Adăugăm imagini optimizate
Adăugăm diferite tipuri de articole de blog sau articole
Gestionăm produsele magazinelor online
Modificăm formularele de contact
Adăugam apel la acțiune
Optimizare site pentru motoarele de căutare (SEO)
Monitorizați SEO a site-ului
Eliminarea și remedierea erorilor
Îmbunătățirea vitezei site-ului
Date structurate/microscheme
Configurarea canalelor de marketing și vânzări
Adminstrare site Wordpress
Web Design
Agentie Web Design
100
%
Magazin online
Magazin online
100
%
SEO
Site web optimizat
100
%
eCommerce
Solutii eCommerce
100
%
4UsConsulting realizare magazin-online

Agentie Web Design

Întrebări frecvente

Cum funcționează mentenanta site-ului?
În funcție de nevoile afacerii, unele site-uri au nevoie doar de câteva ore pe lună pentru a ajusta modul de prezentare a site-ului, viteza de incarcare a site-ului sau de SEO . Unele companii au nevoie de multe ore de ajutor sau asistență continuă. Asistenta continua este cea indicata in cele mai multe cazuri deoarece astfel site-ul are la zi toate actualizarile de functionalitate sau securitate.

Vă putem spune care sunt cele mai bune opțiuni pentru afacerea dvs., pe baza stării actuale a site-ului dvs., a concurenței și a competitivității industriei (și a cuvintelor cheie).

Programează o consultație rapidă de 15 minute. Vom determina nevoile dvs. și cum vă putem ajuta.
Care sunt preturile
Preturile sun in functie de complexitate si volumul lucrarii,

Volumul mentenantei și administrarii depinde de o serie de factori, printre care:
-starea actuală a site-ului dvs
-competitia
-competitivitatea industriei

Dacă aveți actualizări simple de site-uri web pretul este mai mic , iar daca sunt activitati complexe, sarcini de administrare a serverului sau activități complexe de marketing sau SEO, atunci pretul este mai mare.

Contactați-ne, spuneți-ne despre proiectul dvs. și vă vom transmite preturile. Pentru proiecte mai mari se aplica discounturi .
Cât de repede este finalizata lucrarea ?
Terminăm lucrarile mici în 24 de ore lucrătoare. Dacă aveți nevoie mai repede, se poate urgenta . Sarcinile mai mari și mai complexe dureaza mai mult.

Odată ce primim cererea și totul este clar, vă vom oferi un timp estimat de finalizare.
Voi putea verifica modificările înainte ca acestea să fie disponibile ?
Dacă doriti sa verificat modificarile inante de fi puse online, da, putem face asta.

Pentru modificări ale site-urilor mai mari din Alba, mai complexe, este chiar recomandat lucrul pe un server de test.

Va trebui doar să ne asigurăm că există un server de testare pe care să lucrăm. Dacă nu aveți unul, vă putem ajuta să configurați unul.
Administrare site wordpress ?
Da , administram si intretinem site-uri realizate in Wordpress.
Administrare magazine online?
Administram magazine online realizate pe platforma Woocommerce (Wordpress) sau Prestashop.

Contactați-ne

Sunteți gata să începeți ? Contactați-ne astăzi pentru consultanta gratuită!

Oferim Servicii de Administrare și Administrare a Site-ului Web la oră sau la proiect.

4Us Consulting

Agentie Web Wesign

4Us Consulting își propune să fie primul loc atunci când companiile au nevoie de un site web profesional de afaceri. 4Us Consulting oferă servicii de web design de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. de afaceri . Realizam magazine online flexibile. Administrare mentenanta site-uri.
+4 0745878779
webdesign@4usconsulting.ro
starstar-emptyenvelopebookmarkphone-handsetcrosslistchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram