Intrebari frevente despre realizarea unui Website

Nu sti de unde sa incepi lucrul la site?

Vă gândiți să construiți un site web, dar nu sti de unde sa incepi ? . Esti putin dezorientat dacă nu ai o listă clară de pași care să te ghideze.

Pentru a vă ajuta, iată un ghid pas cu pas despre ceea ce aveți nevoie pentru a începe un site web.

1. Scopul

Dacă sunteți în stadiul de a vă gândi la începerea unui site web, sunteti pe drumul cel bun (majoritatea oamenilor nu iși doresc un site web deoarec nu-i beneficiile).

Inainte de a incepe lucrul, gandeste-te si clarifică-ți obiectivele cu ceea ce vrei obtii de la site-ul tău.

Dacă începeți o afacere bazată pe servicii, site-ul web ar trebui să comunice cu exactitate ceea ce oferiți și de ce oamenii ar trebui să vă angajeze.

Dacă porniți o afacere bazată pe prezentare sau vanzare produse, obiectivul dvs. este să convingeți oamenii să adauge acele articole în coșul de cumpărături.

Dacă începi un blog  scopul este sa gasest persoane cu acelasi mod de gandire ca tine cărora le place să citească postările tale.

2. Numele domeniului de internet

Desi acest pas este relativ simplu poate fi unul dintre cei mai grei pasi pentru o persoana neexperimentat. Acest pas nu este greu d.p.d.v al muncii grele ci este greu datorita faptului ca necesita creativitate si multe persoane se blocheaza la acest pas si nu pot merge mai departe.

In procesul achizitionarii domeniului de internet ( www) multi se gandesc cum sa sune mai bine. Aici se poate merge pe varianta simpla cand se achizitioneaza un domeniu pentru o firma si numele de domeniu este numele firmei. Aceasta solutie este bine de utilizat cand dorim sa dezvoltam brandingul unei firme.

A doua solutie este de a achizitiona un domeniu cu un nume asemanator cu a produselor sau serviciilor care le desfasoara firma. De multe ori aceasta solutie este mai buna deoarece ajuta putin pentru cautarile Google.

4Us Consulting

Agentie Web Wesign

4Us Consulting își propune să fie primul loc atunci când companiile au nevoie de un site web profesional de afaceri. 4Us Consulting oferă servicii de web design de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. de afaceri . Realizam magazine online flexibile. Administrare mentenanta site-uri.
+4 0745878779
webdesign@4usconsulting.ro
envelopebookmarkphone-handsetcrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram