4Us Consulting

Firma
WEB DESIGN

Realizare site -uri web de calitate cu un design modern adaptiv care pot fi vizualizate corect pe toate platformele : desktop, telefoanele mobile ( smartphone) sau tablete .

Venim cu idei noi.
Rezolvăm Problemele

Website-ul dvs. este instrumentul de marketing cel mai important din compania dv..

Proiecte

Clienti Multumiti

Proiecte in lucru

Cesti de cafea

Ce facem

Suntem o firma specializata care realizeaza website-uri personalizate si dezvoltă diferite solutii IT.

Oferim servicii de : webdesign , branding , consultanta IT, gazduire ( hosting ) site-uri , managementul bazelor de date.

Suntem specializati în dezvoltarea site-urilor personalizate, cu accent pe servicii superioare pentru clienți și pe creare unor site-uri profesionale cu un web design unic, adaptiv pentru mobil si tableta.

k

UX Research

Sintetizam informatii din domeniul dv de activitate,identificam publicul tinta ,pregatim proiectul si realizam un site web

Brand Identity

Schimbam perceptia companiei in ochii clientilor.

Web Development

Site-ul dvs. web conceput împreună cu dvs. și cu clienții dvs. Accesibil și ușor de navigat printr-un mesaj clar care oferă vizitatorilor încrederea că sunteți alegerea potrivită pentru ei..

Business Strategy

Firma care oferă consultanță privind strategia afacerilor pe web, consultanță pentru planificarea și executarea proiectelor , tehnologie și marketing pentru web.

Web Design

Companie de web design specializată în proiectarea și construirea de site-uri responsibile care arată frumos pe toate dispozitivele: smartphone, tablete, laptop-uri și desktop-uri,.

Fotografie

Editam si prelucram foto si video necesare site-ului tau

De ce suntem diferiti

Succesul dvs. în afaceri depinde de o echipă care poate livra un site web care funcționează pentru dvs. ,realizat rapid. Scopul nostru este de a lucra îndeaproape cu dvs., pentru a dezvolta un site web care vă prezintă afacerea în cea mai bună lumină online. Fiecare site pe care îl dezvoltăm utilizează designul receptiv, adaptiv, metoda preferată de design a Google. Vă rugăm să nu ezitați să navigați în portofoliul de prezentare a site-ului nostru pentru a vă inspira și citiți studiile de caz. Întrebări? Contacteaza -ne !

Realizatori de website-uri pe care vă puteți baza

Web site cu design responsive

Site-uri cu design responsive, adaptiv pentru mobil ( smartphone) , tableta, laptop desktop
  • Branding – 90%
  • UX Research – 77%
  • Design Interfata WEB- 85%
  • SEO Site – 95%

Ultimele noastre proiecte

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Lucrați cu o echipă de încredere

Dă-ne un telefon !

Dacă doriti sa treceți la un nivel superior, aveți nevoie de o echipă de încredere. Sunați la numărul +4 0745 878779 pentru a ne spune mai multe despre obiectivele dvs. de afaceri. Sau, programați o consultare online gratuită a site-ului web. Experții noștri de marketing așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre afacerea dvs. și să exploreze modalitățile prin care vă putem ajuta să creșteți printr-un site web personalizat care funcționează pentru dvs..

Share This